xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ;

Παράπονα για μη ίση αντιμετώπιση τους από τη κάνουν κατά καιρούς πολλοί συμπολίτες μας ενώ αυτό επιβεβαιώνεται και από τις πληροφορίες οι οποίες θέλουν τη δημοτική αστυνομία να επέβαλε πρόστιμα σε επαγγελματία της παλιάς πόλης για παράνομη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων χωρίς όμως το ίδιο πρόστιμο να επιβληθεί και στους υπόλοιπους οι οποίοι έχουν υποπέσει στην ίδια ακριβώς παράβαση.

Ωστόσο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες αυτές την επιλεκτική αντιμετώπιση τονίζοντας ότι απέναντι στο νόμο είναι όλοι ίσοι.
Ο νόμος είναι ίδιος για όλους τονίζει μεταξύ άλλων ο πολιτικός προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας Ξάνθης ερωτηθείς για τα παράπονα που κατά καιρούς εκφράζουν συμπολίτες μας και με βάση τα οποία οι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας εφαρμόζουν το νόμο επιλεκτικά επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες κυρώσεις σε κάποιους και όχι σε όλους τους παραβάτες.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες κάθε άλλο παρά ίση αντιμετώπιση είχαν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παλιά πόλη και οι οποίοι αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα στο δρόμο αφού μόνο σε έναν εξ αυτών επιβλήθηκε η προβλεπόμενη κύρωση ενώ τους υπόλοιπους δεν τους ενόχλησε κανένας. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι και στο θέμα της παράνομης στάθμευσης έχουν κατά καιρούς εκφραστεί παράπονα καθώς ανάμεσα σε άτομα που υπέπεσαν στην ΄ίδια παράβαση σε κάποιους επιβλήθηκε πρόστιμο ενώ σε κάποιους άλλους δεν έγινε ούτε καν μια σύσταση.

Κλείνοντας ο κύριος Φωτιάδης αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα της ηχορύπανσης αναφέροντας ότι ο ίδιος προσωπικά έχει σφραγίσει μέχρι τώρα πάνω από 15 καταστήματα μεταξύ των οποίων και κάποιων γνωστών του επαναλαμβάνοντας ότι η δημοτική αστυνομία δεν κάνει διακρίσεις και δεν εφαρμόζει επιλεκτικά το νόμο.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ