xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μεγάλη είναι η καθυστέρηση που αντιμετωπίζουν όσοι υποβάλλουν αίτηση για την εξέταση του αιτήματός τους από την πρωτοβάθμια επιτροπή αφού ο όγκος αυτών μέρα με την ημέρα μεγαλώνει λόγω της οικονομικής συγκυρίας.
Εάν σε αυτό προστεθεί και η εξέταση αιτημάτων που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν καμιά τύχη τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση μάλλον είναι αδύνατον να ομαλοποιηθεί.

Μεγάλος είναι ο όγκος αιτήσεων για τις πρωτοβάθμιες επιτροπές που εξετάζουν το δικαίωμα χορήγησης ή όχι προνοιακού επιδόματος γεγονός που συνεπάγεται και καθυστέρηση την εξυπηρέτηση των αιτούντων

Ωστόσο τροχοπέδη αποτελεί και η υποβολή αίτησης ατόμων τα οποία δεν έχουν καμία προϋπόθεση για την χορήγηση του επιδόματος γεγονός που καθυστερεί την διαδικασία για όσους χρήζουν βοηθείας.

Μια κατάσταση η οποία σύμφωνα με τον κύριο Γεωργίου δεν προβλέπεται να ομαλοποιηθεί αφού η οικονομική συγκυρία συνεπάγεται και περισσότερες αιτήσεις οι οποίες παρά τις έκτακτες συνεδριάσεις της επιτροπής είναι αδύνατον να εξετασθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ