xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ 12%

Την άμεση καταβολή των υπολειπόμενων δόσεων του ευεργετικού μέτρου της επιδότησης κατά 12% του κόστους μισθοδοσίας των επιχειρήσεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ζητά με επιστολή του προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ο Περιφερειάρχης ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιαννακίδης.

Επιστολή με την οποία ζητά άμεση καταβολή των δόσεων που υπολείπονται αναφορικά με την επιδότηση του 12% του κόστους μισθοδοσίας των επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, απέστειλε ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, στον υπουργό οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
Επιστολή η οποία κοινοποιείται και στον υπουργό εργασίας και στην οποία περιγράφεται το ενιαίο διεκδικητικό πλαίσιο που προέκυψε μετά και την συνάντηση επιμελητηριακών, πολιτικών και αυτοδιοικητικών φορέων η οποία έγινε πρόσφατα στην Κομοτηνή.

Κλείνοντας ο περιφερειάρχης Αντολικής Μακεδονίας και Θράκης σημείωσε πως το αίτημα αυτό των επιχειρήσεων αγγίζει όλα τα επιμελητήρια της χώρας ενώ σε ότι αφορά στις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τις ταμειακές ανάγκες που υπάρχουν, αυτές δεν αγγίζουν μόνο τις επιχειρήσεις της περιφέρειας μας αλλά και αυτές ολόκληρης της χώρας.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ