xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

«ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΣΟ»

Με μειωμένα δρομολόγια από και προς το πανεπιστήμιο της Ξάνθης, αλλά και χωρίς τα πάσο ξεκίνησε η νέα φοιτητική χρονιά και έτσι τα μέλη του μετώπου αγώνα σπουδαστών πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής παράσταση διαμαρτυρίας κοντά στην αφετηρία των αστικών, με σκοπό να δοθούν άμεσα και δωρεάν σε όλους τους φοιτητές τα φοιτητικά Πάσο.

Παράσταση διαμαρτυρίας με σκοπό να κρατήσουν το χαρακτήρα τους τα φοιτητικά ΠΑΣΟ, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής τα μέλη του μετώπου αγώνα σπουδαστών στην πλατεία του δημοτικού πάρκινγ της Ξάνθης.

Μάλιστα όπως τονίζει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου φοιτητών κύριος Αρέστης, ακόμη και αν αυτό το αίτημά τους αναφορικά με το φοιτητικό πάσο ικανοποιηθεί, οι κινητοποιήσεις από πλευράς τους θα συνεχιστούν αφού τα μέτρα που συνολικά λαμβάνει η κυβέρνηση πλήττουν όλους τους πολίτες.

Όπου λοιπόν μπορεί να μπει τέρμα, να μπει, ανέφερε κλείνοντας ο κύριος Αρέστης, σημειώνοντας παράλληλα πως ο αγώνας τόσο των μελών του μετώπου αγώνα σπουδαστών, όσο και σύσσωμου του πανεργατικού αγωνιστικού μετώπου δεν πρόκειται να σταματήσει έως ότου ο πλούτος της χώρας επιστρέψει σε αυτούς που τον παράγουν.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ