xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

ΕΦΤΑΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ

Τη στήριξη των Ξανθιωτών ζητά για άλλη μια φορά ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης ο οποίος και διοργανώνει ένα ακόμα εφταήμερο αγάπης πραγματοποιώντας, σε συνεργασία με το νοσοκομείο παίδων «αγία Σοφία» και την έμπρακτη στήριξη της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης, εθελοντικές αιμοδοσίες σε ολόκληρο σχεδόν το νομό.
Ο Σύλλογος εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης Η Αγάπη έχει προγραμματίσει επταήμερο εξωτερικών αιμοληψιών από τις 15 έως και τις 22 Οκτωβρίου σε ολόκληρο το Νομό Ξάνθης με τη κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Κλείνοντας ο κύριος Παπαχρόνης τόνισε πως οι νέοι του νομού μας είναι ευαισθητοποιημένοι και δίνουν αίμα αλλά εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι στις ηλικίες 30 έως 40 όπου πραγματικά οι εθελοντές αιμοδότες είναι ελάχιστοι. Βέβαια αυτή τη φορά στο πλευρό του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης βρίσκεται και η περιφέρεια η οποία και θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια με κάθε τρόπο.

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι η μια από τις προγραμματισμένες για αυτό το εφταήμερο αιμοδοσίες θα πραγματοποιηθεί εντός της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης με τον κύριο Καραλίδη να καλεί όλους τους εκεί υπαλλήλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια δίνοντας λίγο από το αίμα τους.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ