xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Τριήμερη περιοδεία σε Έβρο και Ροδόπη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης ο οποίος είχε σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο κύριος Κουβέλης έκανε λόγο για την ανάγκη επανεκκίνησης της παραγωγικής διαδικασίας ενώ εμφανίστηκε βέβαιος για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Την έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής ο Φώτης Κουβέλης, στο πλαίσιο περιοδείας του σε Έβρο και Ροδόπη ο οποίος συναντήθηκε με τον Άρη Γιαννακίδη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς χαρακτήρισε τα μέτρα της κυβέρνησης «άδικα και αναποτελεσματικά» και πρόσθεσε ότι η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να τα υπομείνει. Δήλωσε αντίθετος στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας και υπέρ της λύσης της μετάταξης εργαζομένων στο Δημόσιο. Όπως σημείωσε, η μόνη λύση είναι η επανεκκίνηση της παραγωγικής διαδικασίας και η υλοποίηση ενός πενταετούς αναπτυξιακού προγράμματος με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Τέλος, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Κουβέλης σημείωσε σε σχέση με την πιθανότητα πρόωρων εκλογών ότι θα προκύψουν ως αναγκαστικό γεγονός: «Το πολιτικό σύστημα πέφτει, καταρρέει, αποσυντίθεται. Το ζήτημα είναι πως θα γίνει η ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού» είπε και σημείωσε την ανάγκη αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών. «Δεν μπορεί κανείς να οικοδομήσει πάνω στον κουρνιαχτό των ερειπίων της χώρας», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του ο Φώτης Κουβέλης είχε συναντήσεις στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Επιμελητήριο του Έβρου, μιλησε εκδήλωση μελών του κόμματός του, συνάντησε τους εργαζομένους στην πρώην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, ενώ η επίσκεψη στην Ροδόπη, ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Δήμο Σαππών.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ