xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

ΝΕΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Τις κινητοποιήσεις τους συνέχισαν σήμερα για δεύτερη ημέρα οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου το βράδυ στη βουλή το οποίο ανοίγει την πόρτα στην εργασιακή εφεδρεία και στη συρρίκνωση των εισοδημάτων.

Με πορεία η οποία κατευθύνθηκε προς τη ΔΕΗ όπου διαβάστηκε ψήφισμα ενάντια στα χαράτσια αλλά και στην ακολουθούμενη πολιτική απάντησαν και την Πέμπτη το πρωί, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Στο μεταξύ μόνο την Περιφέρεια Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας αφορά το μέτρο της επιστράτευσης που επιχειρεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων

Υπολογίζεται ότι με τη λήξη της απεργίας, οι εργαζόμενοι θα έχουν καθαρίσει το κέντρο μέχρι το πρωί της Παρασκευής, ενώ μέχρι τη Δευτέρα εκτιμούν ότι είναι δυνατόν να έχουν καθαρίσει όλη την πόλη. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό , κατά τη συνάντηση των εργαζομένων στην πλατεία, το μεσημέρι της Πέμπτης, εφόσον η απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ λήξει, παράκληση του Σωματείου είναι οι διοικητικοί υπάλληλοι του Δήμου να συνδράμουν τους υπαλλήλους της καθαριότητας προκειμένου να καθαριστεί η πόλη, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ