xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η μελέτη και η υλοποίηση του έργου της Τουριστικής Προβολής του Δήμου συζητήθηκε και εγκρίθηκε στην Επιτροπή Τουριστική Ανάπτυξης του Δήμου Ξάνθης.
Πάντως λόγω του περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας αποφασίστηκε ότι, παρότι ψηφίστηκε ομόφωνα, τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν διορθώσεις και μικροεπεμβάσεις για την βελτίωση του τελικού αποτελέσματος.

Η τουριστική προβολή του δήμου Ξάνθης απασχόλησε τη συνεδρίαση της αντίστοιχης επιτροπής η οποία βασίζεται στην εκπόνηση μελέτης που προβλέπει τη δημιουργία και παραγωγή εντύπων, τη συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις, τη δημιουργία οδηγού ξενοδοχείων, επανεκτυπώσεις παλαιών οδηγών και εντύπων, την παραγωγή cd rom, τη δημιουργία διαφημιστικών σποτ και την προβολή σε Μέσα Ενημέρωσης.

Πάντως όπως τόνισε ο κύριος Βασιλούδης η Ξάνθη έχει τις προϋποθέσεις να ελκύσει τουρισμό ο οποίος δεν θα είναι μονοήμερος όπως συνήθως συμβαίνει, εάν αξιοποιήσει τις δυνατότητές της ενώ πρότεινε το όποιο σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Ενδιαφέρον είχε πάντως η τοποθέτηση του κυρίου Τσεγγελίδη επί προηγούμενων αποφάσεων τουριστικής προβολής του δήμου οι οποίες έμειναν έως σήμερα ανεφάρμοστες εξαιτίας της γραφειοκρατίας που συνάντησε η αρμόδια αντιδημαρχία. Ενδεικτικό αυτού είναι η τοποθέτηση μεταξύ άλλων πινακίδων που θα ενημερώνουν και θα κατευθύνουν τους επισκέπτες προς τους προορισμούς. Εάν δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε αυτό το απλό πράγμα για το οποίο είμαστε υπεύθυνοι, σημείωσε ο κύριος Τσεγγελίδης τότε να παραιτηθεί ο κύριος Μούρκας από αντιδήμαρχος πολεοδομίας και εγώ από πρόεδρος της επιτροπής, όπως είπε χαρακτηριστικά

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ