xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ραγδαίες είναι από τα ξημερώματα της Πέμπτης οι πολιτικές εξελίξεις μετά το τελεσίγραφο Μέρκελ Σαρκοζί και το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ που άφησαν ανοιχτά πλέον να διαφανεί, που πυροδότησαν το ήδη ευαίσθητο κλίμα εντός του κυβερνώντος κόμματος.

Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε τελικά η πρόταση του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα πυροδοτώντας σειρά ραγδαίων εξελίξεων για τη χώρα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ σημείωνει ότι οι τελευταίες εξελίξεις, όπου στον προκλητικό εκβιασμό κατά του λαού με το δημοψήφισμα μπήκε και ολόκληρος ο ευρωενωσιακός μηχανισμός, επιβεβαιώνουν το αποκρουστικό πρόσωπο της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, που είναι μια γροθιά με τα ελληνικά αστικά κόμματα, όσον αφορά στο τσάκισμα των λαϊκών δικαιωμάτων.

Τον έναν εκβιασμό θα τον διαδέχεται ένας μεγαλύτερος και πιο ωμός. Η ομολογία της ΝΔ, τονίζει, ότι αποδέχεται τη δανειακή σύμβαση δείχνει την υποκρισία της και για το μνημόνιο και το πρόσωπό της ως κόμμα της πλουτοκρατίας Κλείνοντας το ΚΚΕ απορρίπτει τόσο την προοπτική δημοψηφίσματος όσο και την δημιουργία άλλης κυβέρνηση ζητώντας την άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ