xanthipost.gr

ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Νέες κινητοποιήσεις ξεκινούν από την Τρίτη οι δικηγόροι όλης της χώρας απέχοντας για τέσσερις μέρες από τα καθήκοντα τους. Μια κινητοποίηση η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους αναφορικά με την επανεξέταση του νόμου που αφορά στις δικηγορικές εταιρίες και μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Χωρίς δικηγόρους θα μειώνει για άλλη μια φορά η χώρα αφού το μεσημέρι της Δευτέρας πήραν την απόφαση να απέχουν από τα καθήκοντα τους έως και την Παρασκευή αντιδρώντας στην επανεξέταση του νόμου που αφορά στις δικηγορικές εταιρίες και στο δικαίωμα τους να έχουν παραρτήματα και σε άλλους νομούς. Να θυμίσουμε ότι ο εν λόγο νόμος ψηφίστηκε μόλις πριν από οκτώ μήνες κι ως εκ τούτου, οι δικηγόροι θεωρούν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλαγής του και μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο της συνέχισης των κινητοποιήσεων τους, αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί στην ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων η οποία και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη με τον κλάδο όμως να δηλώνει αποφασισμένος για έναν αγώνα ο οποίος θα σταματήσει μόνο όταν έρθει η δικαίωση των αιτημάτων τους.

Leave a Comment