xanthipost.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ/ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΕΦΕΤ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ TAPAS, ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο της Κοινοτικής νομοθεσίας ενημερώθηκε από την ελληνική επιχείρηση «Makro Cash & Carry» ότι μετά από αυτοέλεγχο της επιχείρησης στο Ηνωμένο Βασίλειο ανιχνεύθηκε Listeria monocytogenes σε προϊόν με βάση το κρέας, με την εμπορική επωνυμία tapas, προέλευσης Ισπανίας.

Εν λόγω προϊόντα διακινήθηκαν και στην ελληνική επιχείρηση «Makro Cash & Carry» από την αντίστοιχη γερμανική εταιρεία, η οποία αποφάσισε την άμεση προληπτική ανάκληση/απόσυρσή τους ανεξαρτήτου παρτίδας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα κάτωθι προϊόντα:
 Tapas ζαμπόν Serrano 1.5 κιλό,
 Tapas Σαλάμι Chorizo φέτες 80 γρ.
 Tapas Σαλάμι Chorizo φέτες 200 γρ.
 Tapas Ζαμπόν Serrano Cons 80 γρ.
 Tapas Ζαμπόν Serrano Cons 300 γρ.
 Tapas Ποικ. Αλλαντικών Φέτες 150 γρ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση προληπτική ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου των παραπάνω προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Related posts

Στη Βουλγαρία για shopping, φθηνά καύσιμα και αισθητικές επεμβάσεις – Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη: “Βρισκόμαστε σε επιφυλακή για προβλήματα που τυχόν ανακύψουν”

xanthipost

Η JTI αναγνωρίζεται ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για το 2025-  Στο top 3 των ‘Top Employer’ για 2η συνεχή χρονιά

xanthipost

Η τραπεζικές καταθέσεις στην ΑΜΘ | 962 εκατ. στην  Ξάνθη

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ