xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

Γιατρός του νοσοκομείου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στο Δροσερό

Λύση στο πρόβλημα της συνταγογράφησης των φαρμάκων των κατοίκων του Δροσερού δίνει έστω και προσωρινά το γενικό νοσοκομείο Ξάνθης του οποίου γιατρός θα βρίσκεται δυο μέρες την εβδομάδα στο Δροσερό για να καλύψει αυτή την ανάγκη των κατοίκων. Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση ακινήτου κατάλληλου για τη λειτουργία ενός περιφερειακού ιατρείου στην περιοχή.

Μπορεί το απαιτούμενο για τη στέγαση και λειτουργία ενός περιφερειακού ιατρείου ακίνητο στον οικισμό του Δροσερού να μην έχει βρεθεί ακόμα αλλά για την ώρα φαίνεται πως βρέθηκε η λύση για τις ανάγκες συνταγογράφησης των κατοίκων του αφού δυο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, γιατρός του γενικού νοσοκομείου Ξάνθης θα βρίσκεται στο ιατροκοινωνικό κέντρο του Δροσερού προκειμένου να συνταγογραφήσει τα φάρμακα των εκεί κατοίκων.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για μια προσωρινή λύση αφού η αναζήτηση ακινήτου για τη λειτουργία του περιφερειακού ιατρού του Δροσερού συνεχίζεται αν και κανείς δε γνωρίζει αν και πότε αυτό τελικά θα βρεθεί.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ