xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

Άδειασαν την Ξάνθη Ροδόπη και Έβρος

Δυσάρεστα ήταν για το νομό Ξάνθης τα αποτελέσματα της συνάντησης του υπουργού επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη με την συντονιστική επιτροπή της Θράκης αφού όπως ανακοινώθηκε οι μόνες αστυνομικές σχολές που θα λειτουργήσουν θα είναι αυτή της Κομοτηνής και του Διδυμοτείχου.

Μάλιστα ο κύριος Καραλίδης δεν δίστασε να μιλήσει για άδειασμα του νομού κατονομάζοντας τον Γιώργο Ντόλιο για παρασκηνιακές κινήσεις για την εξέλιξη ενώ δεν δίστασε να φωτογραφίσει και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ο οποίος λειτούργησε ως βουλευτής Ροδόπης και όχι ως υπουργός σε βάρος βέβαια της Ξάνθης η οποία στραγγαλίζεται.

Άδειασε κυριολεκτικά την Ξάνθη η επιτροπή αγώνα αφού κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον υπουργό επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη όπου ανακοινώθηκε η λειτουργία αστυνομικών σχολών μόνο σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη οι υπόλοιποι φορείς άφησαν μόνους τους εκπροσώπους του νομού σπάζοντας έτσι το αρραγές μέτωπο που είχε δημιουργηθεί με την μεταφορά μεταναστών στην περιοχή. Γεγονός που προκάλεσε την οργή αλλά και την αποχώρηση του κυρίων Κοντού, Καραλίδη, Στυλιανίδη και Μωραϊτη από τη συνάντηση.

Ωστόσο ο κύριος Καραλίδης δεν δίστασε να μιλήσει και για παρασκηνιακές κινήσεις όπως του κυρίου Ντόλιου οι οποίες και καθόρισαν τις τελικές αποφάσεις. Μάλιστα ως πρώτη αντίδραση ο Φώτης Καραλίδης θα ζητήσει από τους περιφερειακούς συμβούλους του νομού να μην συμμετάσχουν όχι μόνο στην συνεδρίαση της Τετάρτης αλλά και σε καμία άλλη μέχρι νεωτέρας ενώ επίσης την Τετάρτη το απόγευμα στις 7:30 έχει οριστεί συνάντηση των φορέων της Ξάνθης στο δημαρχιακό μέγαρο προκειμένου να γίνει ενημέρωση και να παρθούν αποφάσεις για τις παραπέρα κινήσεις.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ