xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

Υπό όρους ξεκίνησαν τα μαθητικά δρομολόγια

Μπορεί εδώ και δυο μέρες να ξεκίνησαν και πάλι τα μαθητικά δρομολόγια ωστόσο αυτό μπορεί να είναι και εντελώς προσωρινό αφού οι μεταφορείς απειλούν με νέα διακοπή τους σε περίπτωση που το υπουργείο εσωτερικών δεν καταβάλει τα χρήματα που τους έχει υποσχεθεί. Με βάση τη δέσμευση αυτή οι μεταφορείς της Ξάνθης θα πρέπει να λάβουν χρήματα σήμερα καθώς και στις 2 Νοεμβρίου.

Μπορεί το πρόβλημα που είχε προκύψει αναφορικά με τα μαθητικά δρομολόγια να λύθηκε και η μεταφορά των μαθητών να γίνεται κανονικά ύστερα από την πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη να ζητήσει συνάντηση με τους ανθρώπους του υπουργείου εσωτερικών από την οποία και υπήρξαν θετικά αποτελέσματα, ωστόσο πρόκειται για κάτι προσωρινό αφού ο κίνδυνος να σταματήσουν και πάλι οι μεταφορές είναι ακόμα ορατός. Οι μεταφορείς ζητούν την κατά γράμμα τήρηση των δεσμεύσεων του υπουργείου εσωτερικών αφού σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστούν να διακόψουν και πάλι τα μαθητικά δρομολόγια.

να σημειώσουμε πως σε καθημερινή βάση μόνο το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ξάνθης μεταφέρει 2600 μαθητές δεσμεύοντας για το σκο0ό αυτό 70 λεωφορεία τα οποία ωστόσο για να συντηρηθούν χρειάζονται χρήματα κι αν από τη μεριά του υπουργείου δε τηρηθούν δε τηρηθούν οι δεσμεύσεις, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν αυτά τα λεφτά από τη στιγμή που και οι τράπεζες έχουν κλείσει τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ