xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

Εντός του καλοκαιριού στην κυκλοφορία ο περιφερειακός δρόμος

Έως τα μέσα του καλοκαιριού αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες κατασκευής της γέφυρας στον περιφερειακό δρόμο προκειμένου αυτός να δοθεί εκ νέου σε κυκλοφορία ενώ μικρότερη θα είναι η όχληση των οδηγών που κινούνται για τα χωριά τους μέσω του Πετεινού.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή της γέφυρας η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα μέσα του καλοκαιριού και έτσι να δοθεί στην κυκλοφορία ο περιφερειακός δρόμος στο ύψος του Πετεινού μετά την καταστροφή της που προκλήθηκε από την πρόσκρουση οχήματος σε αυτήν.

Αντίθετα μικρή θα είναι η ταλαιπωρία για όσους χρησιμοποιούν το δρόμο προς τον Πετεινό αφού η κυκλοφορία θα διακοπεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα για δύο ημέρες το πολύ. Γενικά πάντως η κατασκευή της γέφυρας προχωρά σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα και έτσι εντός του Αυγούστου οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τον περιφερειακό δρόμο αποσυμφορίζοντας την πόλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ