Ένας 24χρονος από τον Πολύσιτο ήταν ο άτυχος νέος που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου στο Δρόμο Ξάνθης-Κιμμερίων, στο ύψος της Πανεπιστημιούπολης.
Οι φίλοι του , οι συγχωριανοί και αρκετοί που τον γνώριζαν κάνουν λόγο όλοι για το «χαμογελαστό παιδί», που χάθηκε πρόωρα. Είναι ο δεύτερος νέος που χάνεται από το συγκεκριμένο οικισμό μέσα σε λίγο χρόνο καθώς είχε προηγηθεί ένας ακόμη 24χρονος δάσκαλος πριν από 2 χρόνια, πάλι στο τροχαίο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο απίστευτος αέρας που έπνεε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο οποίος στη συγκεκριμένη περιοχή γίνεται ώς γνωστός πολύ επικίνδυνο, ήταν η αιτία να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του, να χτυπήσει σε τσιμεντένια κολώνα και να βρει τραγικό θάνατο.
Η χρονιά στην περιοχή της Ξάνθης μπήκε με πολλά προβλήματα και ζημιές από τον αέρα, αλλά το πλέον δυσάρεστο ήταν ο χαμός ενός νέου ανθρώπου που ήταν αρκετά αγαπητός και συμπαθής στο χωριό του αλλά και σε όσους τον γνώριζαν.
Η κηδεία του έγινε στον Ι.Ν. του Πολυσίτου μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης για τους συγγενείς, τους συγχωριανούς και τους φίλους του.