xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21χρονος Ξανθιώτης «χτύπησε» 3 επιχειρήσεις τη νύχτα και πήρε100 ευρώ !

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μία διάρρηξη επιχείρησης και δύο απόπειρες, που διαπράχθηκαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην πόλη της  Ξάνθης.

Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι, στην Ξάνθη ένας 21χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι, όπως προέκυψε, προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε επιχείρηση, στην Ξάνθη και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 100 Ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλες δύο επιχειρήσεις, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.  Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Related posts

(video) – Δήμος Ξάνθης : Συνεδρίαση με εντάσεις, εκνευρισμό και προσωπικές επιθέσεις – Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι μονοπώλησε το ενδιαφέρον !

xanthipost

(video) – Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 κατά και 141 υπέρ

xanthipost

Η εξοικείωση των μαθητών με την καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ξάνθης, συνεχίζεται με επιτυχία

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ