xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο η Ακαδημία Δομή διά βίου μάθησης

Έγκριση υλοποίησης αναμένεται να πάρει από το περιφερειακό συμβούλιο, που συνεδριάζει στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα με τίτλο «Ακαδημία-Δομή Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης».
Το πρόγραμμα έχει χαρακτήρα δράσης δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Αναπτύχθηκε πιλοτικά πέρυσι μόνο στην περιφερειακή ενότητα Έβρου και δεδομένης της απήχησης που είχε στους πολίτες η περιφερειακή αρχή αποφάσισε τη διεύρυνσή του σε όλη την Περιφέρεια. Στην συνεδρίαση της Πέμπτης θα συζητηθούν συνολικά 15 θέματα, μεταξύ των οποίων και η έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, για την προμήθεια εξοπλισμού που θα διατεθεί στο νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο Αλεξανδρούπολης.

Related posts

Χριστόδουλος Τοψίδης: Υπέρ της μεταρρύθμισης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Στόχος η καινοτόμα και ισότιμη ανάπτυξη των Περιφερειών

xanthipost

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης 2025-2026 – Πώς να κάνετε αίτηση και ποια δικαιολογητικά χρειάζονται

xanthipost

(video) – Ελένη  Γιάνναρου: Αναβάθμιση πέντε σχολικών μονάδων μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» – Προτεραιότητά μας η αναβάθμιση όλων των σχολικών υποδομών!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ