xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι τέσσερις εποχές του χρόνου θα είναι το θέμα του προσεχούς ξανθιώτικου καρναβαλιού

Tριάντα δυο συνολικά θα είναι οι σύλλογοι που θα παρελάσουν στην προσεχή διοργάνωση του ξανθιώτικου καρναβαλιού για το 2017 με την οργανωτική επιτροπή του θεσμού να αποφασίζει ότι το θέμα της θα είναι οι τέσσερις εποχές του χρόνου.

 

Τις τέσσερις εποχές του χρόνου επέλεξε τελικά ως κεντρικό θέμα των θρακικών λαογραφικών εορτών του 2017 η οργανωτική επιτροπή του θεσμού που συνεδρίασε το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης να παρελάσουν οκτώ άρματα, τέσσερα των εποχών, ένα της βασίλισσας και τρία θεματικά, συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα ενώ έγινε και η κλήρωση για την σειρά με την οποία θα παρελάσουν οι σύλλογοι.

Όπως αποδείχτηκε πάντως ο θόρυβος που είχε δημιουργηθεί κατά την διάρκεια των φετινών Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης αναφορικά με την σύνδεση της φορολόγησης των συλλόγων και της συμμετοχής τους στις φετινές ΘΛΕ ήταν μάλλον υπερβολικά αφού όλοι οι σύλλογοι έδωσαν κανονικά το πάρων στην συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής.

Related posts

(video) – Ξάνθη: Η Πλατεία Διοικητηρίου έγινε ένα μεγάλο «σχολείο» οδικής ασφάλειας για εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες!

Xanthipost

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία – Παρά την άμεση κινητοποίηση, τα οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες

Xanthipost

5ο Γυμνάσιο Ξάνθης: Δυναμική συμμετοχή και διεθνείς συνεργασίες στο 1ο Φεστιβάλ STEM

Xanthipost

Leave a Comment