Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για το επόμενο διάστημα, καθώς ήδη έχει δρομολογηθεί η παρουσία της σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, με στόχο την τουριστική της προβολή, μέσω της προώθησης των τοπικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής και την προσέλκυση τουριστών από νέες και ανεκμετάλλευτες, έως σήμερα, αγορές.
Πιστή στον στρατηγικό της σχεδιασμό για την ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ετοιμάζει βαλίτσες για τους προσεχείς μήνες, καθώς θα βρίσκεται επί ποδός, με στόχο την ανάπτυξη του τουριστικού κομματιού.
Σε αυτό το πεδίο, η περιφέρεια εντοπίζει μία ανεκμετάλλευτη, μέχρι πρότινος, πηγή, που μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη στην τοπική κοινωνία. Έτσι, λοιπόν, για το προσεχές διάστημα, η περιφέρεια θα δώσει δυναμικά το παρόν σε δημοφιλείς τουριστικές εκθέσεις, ελπίζοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά την διεθνή έκθεση του Λονδίνου, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν το αργότερο έως το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου . Τόπος παράδοσης είναι η έδρα της Περιφέρειας. Το έντυπο υλικό θα πρέπει να είναι συσκευασμένο σε κιβώτια και να αναγράφεται εμφανώς ο αποστολέας, καθώς και η έκθεση προορισμού.