xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ: Ανεπιθύμητη η χρυσή αυγή στην Ξάνθη

Σταθερή είναι η θέση της Αριστεράς ενάντια στον φασισμό τονίζει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου καλώντας όλους τους πολίτες να δώσουν το παρόν στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται το Σάββατο το απόγευμα ενάντια στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής.

Mε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νεολαία του κόμματος ανταποκρίνονται στο ανοιχτό κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ για συμμετοχή στην αντιφασιστική διαδήλωση το Σάββατο στις 5 το απόγευμα ημέρα και ώρα εγκαινίων του νεοναζιστικού κόμματος της ΧΑ στην Ξάνθη.

Το σημαντικό όπως τονίζει και ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης είναι το ηχηρό όχι που οφείλει να πουν οι Ξανθιώτες στην ναζιστική οργάνωση η οποία στοχοποιεί μουσουλμάνους, αριστερούς, δημοκράτες, εργατικό κίνημα και όποιον δεν συντάσσεται με τα φασιστικά της ιδεώδη.

Related posts

(video) – Ξάνθη : Εκτός λειτουργίας οι φωτεινοί σηματοδότες στη Μιχαήλ Καραολή με Τσιμισκή  – Προσοχή στους οδηγούς, κυρίως τις βραδινές ώρες

xanthipost

(video) – Ξάνθη : Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το έθιμο του «Καλόγερου της Βιζύης» που αναβίωσε στα πλαίσια των ΘΛΕ

xanthipost

Η Ξάνθη στους  δημοφιλείς προορισμούς  του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ