xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας επικράτησε στις εκλογές του ΤΕΕ Θράκης

Εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του ΤΕΕ είχαμε την περασμένη Κυριακή σε ολόκληρη την χώρα. Στο παράρτημα του ΤΕΕ Θράκης συμμετείχαν συνολικά έξι παρατάξεις με νικήτρια την παράταξη ΔΚΜ, που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό που άγγιξε το 40%.

Νικήτρια αναδείχθηκε η παράταξη ΔΚΜ, που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, στις εκλογές για την ανάδειξη οργάνων διοίκησης που έγιναν στο ΤΕΕ Θράκης αποσπώντας ένα ποσοστό που έφτασε το 40% των μηχανικών που προσήλθαν στις κάλπες. Η αποχή πάντως ήταν σημαντική όπως αντίστοιχα σημαντικά είναι και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος αφού έχει χτυπηθεί πάρα πολύ από την τρέχουσα οικονομική κρίση που σάρωσε τον χώρο της οικοδομής και των ακινήτων γενικότερα.

Αντίστοιχα ήταν τα αποτελέσματα και κεντρικά όπου η παράταξη που πρόσκειται στην αξιωματική αντιπολίτευση κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά την πρωτιά στο ΤΕΕ Αθήνας, αυξάνοντας κατά λίγο τα ποσοστά της, με δεύτερη την παράταξη που πρόσκειται στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, που υπέστη σημαντική μείωση του ποσοστού της σε σχέση με το 2014 και τρίτη την παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ που υπέστη μικρή μείωση των ποσοστών της.

Related posts

(video) – Άνοιξε η αυλαία  των ΘΛΕ 2025 με  Σάκη Ρουβά και την πλατεία της Ξάνθης ασφυκτικά γεμάτη από πλήθος κόσμου !  

xanthipost

Ομοσπονδία Γονέων Μαθητών ΑΜΘ : ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΤΕΜΠΗ – Στεκόμαστε δίπλα στους μαθητές και φοιτητές που διαδηλώνουν σε όλη τη χώρα την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

xanthipost

Κοιμητήρια Ξάνθης : Απίστευτο περιστατικό – Εισέβαλε στα νεκροταφεία σε κατάσταση αλλοφροσύνης και βανδάλισε τάφους  

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ