xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκτός περιφερειακού σχεδιασμού για τα απορρίμματα ο ΣΔΑΝ Ξάνθης

Εκτός του περιφερειακού σχεδιασμού για τα απορρίμματα έμεινε ο Νομός Ξάνθης αφού οι δήμοι δεν είχαν λάβει υπόψη τον σχεδιασμό της ΔΙΑΜΑΘ ο οποίος δεν προέβλεπε την λειτουργία του Συνδέσμου διαχείρισης απορριμμάτων Ξάνθης.

Εγκρίθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο ο σχεδιασμός για την διαχείριση των απορριμμάτων ένας σχεδιασμός που ήδη υπήρχε και έπρεπε με βάση την υπάρχουσα νομοθεσία να υλοποιηθεί.

Ωστόσο εκτός σχεδιασμού έμεινε ο νομός Ξάνθης καθώς όπως σημειώνεται δεν ήταν έτοιμος για την εξέλιξη αυτή καθώς επέμενε στην διατήρηση του συνδέσμου διαχείρισης απορριμμάτων κάτι όμως που η ΔΙΑΜΑΘ δεν είχε στον σχεδιασμό της.

Πάντως οι δήμαρχοι της Ξάνθης είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το θέμα αφού τυχόν κατάργηση του Συνδέσμου σημαίνει υπέρογκο κόστος για τους Ξανθιώτες λόγω μεταφοράς τους εκτός νομού.

Related posts

(video) – Ξάνθη : Εκτός λειτουργίας οι φωτεινοί σηματοδότες στη Μιχαήλ Καραολή με Τσιμισκή  – Προσοχή στους οδηγούς, κυρίως τις βραδινές ώρες

xanthipost

(video) – Ξάνθη : Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το έθιμο του «Καλόγερου της Βιζύης» που αναβίωσε στα πλαίσια των ΘΛΕ

xanthipost

Η Ξάνθη στους  δημοφιλείς προορισμούς  του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ