xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΚΠΟΙΖΩ : Κινούμαστε ανάλογα με την οικονομική μας δυνατότητα και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην αγορά παιχνιδιών για τα μικρά παιδιά

Τις εορταστικές ημέρες σε όλους μας προκαλείται η διάθεση για αγορές νέων προϊόντων τόσο για εμάς όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η προστασία του καταναλωτών στον τομέα της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων καθώς και η προστασία τους από πρακτικές παραπλάνησης αλλά και από επικίνδυνα παιχνίδια για τα μικρά παιδιά πρέπει να αποτελεί σημαντική προτεραιότητα όλων μας για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ενόψει των αγορών για τις γιορτές, η Ένωση Καταναλωτών ποιότητα Ζωής, υπενθυμίζει…κάποια σημεία που πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές, ώστε να αποφύγουν “παγίδες”, περιττά έξοδα, αλλά και πιθανές ταλαιπωρίες.

Όσον αφορά τις αγορές δώρων και κυρίως παιχνιδιών ο κ. Τσεμπερλίδης εφιστά την προσοχή σε γονείς και συγγενείς και υποστηρίζει ότι οφείλουν  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επιλέγουν παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία, τις ικανότητες και το επίπεδο δεξιότητας του παιδιού και το σημαντικότερο να μην αγοράζουν παιχνίδια με μικρά αποσπώμενα μέρη για παιδιά κάτω των τριών ετών.

Και μην ξεχνάτε ότι σχεδόν αμέσως μετά τις γιορτές έρχονται οι εκπτώσεις. Μεταθέστε λοιπόν για τότε όποιες αγορές δεν είναι εντελώς απαραίτητες. Τέλος, να θυμάστε πάντα ότι η πραγματική αξία ενός δώρου δεν είναι η χρηματική του αλλά η συναισθηματική του αξία. Καλές γιορτές και  ας μην ξεχνάμε να στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας.

Related posts

Μουσικό Σχολείο Ξάνθης : Εκπαιδευτικοί  και γονείς ενώνουν τις φωνές τους και διεκδικούν τα αυτονόητα – «Ραντεβού» στην Πλατεία Ελευθερίας  αύριο Τρίτη!

xanthipost

Ξάνθη : Χωρίς φωτισμό οι οδοί Κανάρη και Δράμας στην περιοχή του Αμοιρίδειου το βράδυ της Κυριακής  !

xanthipost

Στη Βουλγαρία για shopping, φθηνά καύσιμα και αισθητικές επεμβάσεις – Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη: “Βρισκόμαστε σε επιφυλακή για προβλήματα που τυχόν ανακύψουν”

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ