xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανέτοιμος ο δήμος Αβδήρων για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης

Πανέτοιμες είναι οι υπηρεσίες του δήμου Αβδήρων για να υποδεχτούν τους δικαιούχους του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης που από την 1/1/2017 θα πρέπει να καταθέτουν στους δήμους όλης της χώρας τα δικαιολογητικά τους για να μπορέσουν να ενταχθούν και στην φετινή επιδότηση.

Ανάλογο με την οικογενειακή κατάσταση και τα εισοδήματα που δηλώνουν στην εφορία οι ενδιαφερόμενοι θα είναι το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης που θα καταβληθεί στους δικαιούχους για το 2017 και το οποίο κυμαίνεται από 200 έως και 400 ευρώ το μήνα.  Στον δήμο Αβδήρων οι αιτήσεις θα κατατίθενται στα ΚΕΠ του δήμου, μία λειτουργία που μετά την ίδρυσή τους θα την αναλάβουν τα κέντρα κοινότητας τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί ότι θα λειτουργήσουν εντός του έτους.

Φόβοι πάντως εκφράζονται για καθυστέρηση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων από τους δικαιούχους για το τέλος Ιανουαρίου ή ακόμη και το τέλος Φεβρουαρίου δεδομένου ότι ήδη έχει προαναγγελθεί η δημιουργία κοινής ηλεκτρονικής πλατφόρμας με συμμετοχή των ασφαλιστικών ταμείων, του ΟΑΕΔ και άλλων φορέων προκειμένου να γίνεται διασταύρωση των στοιχείων των ενδιαφερομένων.

Related posts

(video) – Μεγάλη Πέμπτη στον Ι.Ν. 12 Αποστόλων Ξάνθης – Κατάνυξη, συγκίνηση και πλήθος πιστών στην Ακολουθία των Παθών

xanthipost

Απόρριψη αγωγής 23 απολυμένων από το Καζίνο Θράκης – Αντίδραση από το Σωματείο Εργαζομένων

xanthipost

Αγωνία για τον κάμπο Τοπείρου & Νέστου: Επιστολή Δημάρχων για την άρδευση / 270.000 στρέμματα χωρίς νερό!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ