xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Ποδαρικό με νέες επιβαρύνσεις κάνει το 2017

Βαρύ για τους φορολογούμενους θα είναι το 2017 με το μεγαλύτερο βάρος να το σηκώνουν οι αγρότες καθώς επίσης και οι ελεύθεροι επαγγελματίες χωρίς βέβαια να εξαιρούνται όλοι οι υπόλοιποι αφού το 2017 κάνει ποδαρικό με αυξήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Μεγάλο βάρος καλούνται να σηκώσουν αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες με την ανατολή του νέου έτους αφού η αυξάνονται οι φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις που θα κληθούν να καταβάλλουν.

Παράλληλα νέο κύμα φόρων και ανατιμήσεων και αυξήσεις σε βασικά προϊόντα και υπηρεσίες, έρχονται από την επόμενη Δευτέρα. Εκατομμύρια Ελληνες θα βρεθούν μπροστά σε σοβαρές επιβαρύνσεις καθιστώντας ακόμη δυσκολότερη τη ζωή τους. Από την 1η Ιανουαρίου 2017 λοιπόν μπαίνουν σε εφαρμογή μέτρα που έχουν ήδη ψηφιστεί, ακόμη και από πέρυσι το Μάιο στο πλαίσιο των συμφωνιών με την τρόικα. «Ανάσα» δόθηκε μόνο στους κατοίκους των νησιών που πλήττονται από το προσφυγικό καθώς ανεστάλη για ένα χρόνο η αύξηση του ΦΠΑ. Έτσι η νέα χρονιά φέρνει αυξήσεις σε καύσιμα, τσιγάρα, καφέ, ηλεκτρονικά τσιγάρα και κινητή τηλεφωνία. Μετά από όλα αυτά άντε να ευχηθείς καλή χρονιά.

Related posts

(video) – Νόμος θα απαγορεύει την πώληση αλκοόλ και τσιγάρων σε ανήλικους – Υποχρεωμένος ο πωλητής να ζητά ταυτότητα

xanthipost

Τραγωδία στην Κεφαλονιά : Νεκρή 42χρονη μητέρα 3 παιδιών – Κάηκε μέσα στο σπίτι της

xanthipost

Αστυνομικός απείλησε να σκοτώσει νοσηλευτικό προσωπικό του 401 και να αυτοκτονήσει

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ