Μια πόλη καθαρή είναι ένα ζήτημα πολύπλοκο που απαιτεί την εμπλοκή όλων των μερών τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ξάνθης προκειμένου και αποτέλεσμα να υπάρχει και η υπηρεσία να μη χρειάζεται επιπλέον προσωπικό.
Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το φαινόμενο των σκουπιδιών στους δρόμους ή των γεμάτων κάδων θα εξαλειφθεί ωστόσο προσπάθειες καταβάλλονται συνεχώς από την υπηρεσία καθαριότητας σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος υπογραμμίζοντας όμως παράλληλα πως η καθαρή πόλη είναι υπόθεση όλων.
Ανοιχτή λοιπόν η υπηρεσία καθαριότητας στις προτάσεις δημοτών και φορέων προκειμένου να μειωθεί όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό το φαινόμενο μιας πόλης με σκουπίδια πεταμένα έξω από τους κάδους ή στους δρόμους που σίγουρα δεν τιμά ούτε την υπηρεσία αλλά ούτε και τους Ξανθιώτες.