xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχώρηση της ομοσπονδίας ιδιοκτητών ταξί από τη Νέα Δημοκρατία

Ως ένα μεμονωμένο περιστατικό αντιμετωπίζουν στη Νέα Δημοκρατία την αποχώρηση της ΔΑΚΜΜΕ ταξί από το κόμμα και μάλιστα με βαριές καταγγελίες του προέδρου της Θύμιου Λυμπερόπουλου προς την ηγεσία του κόμματος για ιδεολογικό μουτζούρωμα της παράταξης, προειδοποιώντας ότι: «Η ΔΑΚΜΜΕ ταξί δεν ανεβαίνει στο τραίνο του νεοφιλελευθερισμού»

Στήριξη παρείχε η ΝΟΔΕ Ξάνθης στην συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ, που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, στην κόντρα που έχει ανοίξει με την πανελλήνια ομοσπονδία ιδιοκτητών ταξί. Ο πρόεδρος της τελευταίας, Θύμιος Λυμπερόπουλος, από τους υποστηρικτές της λαϊκής δεξιάς μέσα στην «γαλάζια» παράταξη, φέρεται να αντέδρασε έτσι στην είσοδο της ακραία νεοφιλελεύθερης «Δράσης» του κ. Σκυλακάκη στη Νέα δημοκρατία που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες.

Πάντως η αποχώρηση του κ. Λυμπερόπουλου δεν ήταν και ο μόνος «τριγμός» στο κόμμα του κ. Μητσοτάκη αφού για τον ίδιο λόγο και η πρώην βουλευτής Χίου, Μαρία Σταυρινούδη, με επιστολή της στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα, ενώ εκρηκτική είναι και η κατάσταση στην ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα η οποία φέρεται να έχει χωριστεί στα δύο.

Related posts

(video) – Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

xanthipost

Χ. Ζεϊμπέκ :  Οι κτηνοτρόφοι αδυνατούν να ταΐσουν τα ζώα τους και η κυβέρνηση της ΝΔ απλά αδιαφορεί

xanthipost

(video) – Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σαουδική Αραβία έχουν το ίδιο όραμα για την ασφάλεια και την ειρήνη

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ