xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Πλωμαρίτη Δημαρχόπουλου για τις νέες δομές υγείας

Το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο επισκέφθηκε ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας  Μακεδονίας και Θράκης Στρατής Πλωμαρίτης την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και τα προβλήματα που εντοπίζονται στο τομέα αυτό στην Ξάνθη.

Οι νέες Δομές Υγείας που σχεδιάζονται από το αρμόδιο Υπουργείο, αποκλειστικά για τις πόλεις οι οποίες αποτελούν κέντρα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αποτέλεσαν το αντικείμενο της συζήτησης του δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου με τον διοικητή της υγειονομικής περιφέρειας Στρατή Πλωμαρίτη κατά την διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο δημαρχιακό μέγαρο.

Στόχος του Υπουργείου Υγείας όπως δήλωσε ο κύριος Πλωμαρίτης είναι η υλοποίηση των δομών μέχρι τον Ιούνιο κάτι που θα δώσει ανάσα τόσο στους δημότες όσο και στο νοσοκομείο το οποίο πραγματικά στενάζει από την διάλυση της υγείας που πρόκριναν τα προηγούμενα μνημόνια προκειμένου να επιτευχθεί εξοικονόμηση δαπανών. Μια εξοικονόμηση που τελικά καλούμαστε να πληρώσουμε πολλαπλώς.

Related posts

(video) – Ξάνθη : Άσκηση ετοιμότητας πυρκαγιάς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

xanthipost

Απεργία ΓΣΕΕ – Απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών σωματείων και μαζικών φορέων του Νομού – Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα

xanthipost

Ξάνθη : Πιάστηκε μόνος του στη φάκα !  

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ