xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη άσκηση αντιμετώπισης σεισμού στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης

Στην πρώτη μεγάλη άσκηση εδώ και 20 χρόνια  για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης από την εκδήλωση σεισμού στην περιοχή μας, προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης το γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο Ξάνθης με την συμμετοχή, πέραν του προσωπικού του, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας και του Στρατού.

Σε μία μεγάλη άσκηση για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης από την περίπτωση εκδήλωσης μεγάλου σεισμού στην περιοχή μας προχώρησε το γενικό νοσοκομείο Ξάνθης το μεσημέρι της Τετάρτης, με την συμμετοχή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Στρατού, του ΕΚΑΒ και υπό την οργάνωση και τον συντονισμό του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας.

Ικανοποιημένος από την επιτυχή έκβαση της εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νικόλαος Παπαευσταθίου, ο οποίος ήταν τόσο υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της άσκησης όσο και ο έχων το γενικό πρόσταγμα κατά την εκτέλεσή της. Την προθυμία του Πυροσβεστικού Σώματος να συμμετέχει και στο μέλλον σε παρόμοιες ασκήσεις εξέφρασε το αρχιπύραρχος Ναθαναήλ Ρήγας, ο οποίος είναι και ο περιφερειακός του διοικητής για την ΑΜΘ.

Την απόλυτή του ικανοποίηση για την πρώτη άσκηση αντιμετώπισης σεισμού μετά από 20 χρόνια λειτουργίας του γενικού νοσοκομείου Ξάνθης εξέφρασε ο διοικητής του, Αχιλλέας Γερόπουλος. Μία σημαντική προσπάθεια από το γενικό νοσοκομείο Ξάνθης στην αναγκαία προσπάθεια να διατηρείται σε ετοιμότητα το προσωπικό του ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε έκτακτα φυσικά φαινόμενα όπως η εκδήλωση μεγάλης σε ισχύ σεισμικής δόνησης.

Related posts

Ξάνθη : Προσπάθησαν να διαφύγουν με κλεμμένο όχημα οδηγώντας επικίνδυνα στην Εγνατία Οδό!

xanthipost

Διακρίσεις του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης στους σχολικούς αγώνες βόλεϊ και μπάσκετ

xanthipost

Δικηγορικός  Σύλλογος Ξάνθης : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα “ Η ενδοοικογενειακή βία ενώπιον του Δικαστηρίου του Στρασβούργου”

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ