xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διίστανται οι απόψεις των κτηνοτροφών για την αντιμετώπιση της βρουκέλωσης

Διιστάμενες είναι τελικά οι απόψεις των κτηνοτρόφων αναφορικά με τη νόσο της  βρουκέλωσης και τον τρόπο αντιμετώπισής της όπως τουλάχιστον διαπιστώθηκε και στην σύσκεψη που έγινε στην Σταυρούπολη παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη και του βουλευτή Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη

Σύσκεψη για τη νόσο της Βρουκέλλωσης, που απασχολεί τους κτηνοτρόφους της περιοχής της Σταυρούπολης, πραγματοποιήθηκε στη Σταυρούπολη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης και ο Βουλευτής Στάθης Γιαννακίδης καθώς και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γεωργίας Νίκος Εφραιμίδης όπως και Προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Κώστας Γκαζίνος.

Είχε προηγηθεί σύσκεψη των κτηνοτρόφων και του βουλευτή με τον αρμόδιο Αν. Υπουργό Γιάννη Τσιρώνη στο Παρανέστι. Όπως είναι γνωστό, οι κτηνοτρόφοι αντιδρούν με τη μέθοδο αντιμετώπισης μέσω σφαγών, που ακολουθείται μέχρι σήμερα και ζητούν εμβολιασμούς, όπως συμβαίνει στο Νομό Δράμας. Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων των κτηνοτρόφων τελούν περιφέρεια και βουλευτές προκειμένου να δρομολογηθούν οι λύσεις που οι ίδιοι θα προκρίνουν ως προς την θωράκιση των κοπαδιών τους.

Related posts

Η Αλκμήνη Μουδανίδου και το xanthipost.gr  στην ημερίδα ΣΕΠ στο 1ο ΓΕΛ  Ξάνθης !

xanthipost

(video) – Κάτι τρέχει στο 1ο ΓΕΛ Ξάνθης – Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού!

xanthipost

(video) – Στην Ξάνθη  ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Καρανικόλας

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ