xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην επιτροπή δεοντολογίας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ ο περιφερειακός σύμβουλος που σχημάτιζε το σήμα των γκρίζων λύκων

Στο μεταξύ πονοκέφαλο στο ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση φωτογραφίας περιφερειακού συμβούλου που πρόσκειται στην παράταξη ο οποίος αποθανατίζεται κάνοντας το σύμβολο των γκρίζων λύκων. Μάλιστα το θέμα παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας της νομαρχιακής επιτροπής με το ερώτημα της διαγραφής.

Στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης παραπέμπεται το περιφερειακός σύμβουλος, Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, που συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να σχηματίζει το σήμα των Γκρίζων Λύκων.

Σε σχόλιο του στα social media ο Παύλος Χρηστίδη, Εκπροσώπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: Το σήμα των γκρίζων λύκων και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το ερώτημα της διαγραφής.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην οποία τονίζεται:

H N.E. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης καταδικάζει κάθε τι ακροδεξιό και εξτρεμιστικό. Ποσό μάλλον όταν αφορά της περιοχή μας και την αρμονική συμβίωση μεταξύ των πολιτών της Ξάνθης και της Θράκης ειδικότερα. Ο σχηματισμός του σήματος των γκρίζων λύκων και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με όλα όσα εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ και φυσικά δεν μπορούν να γίνουν αποδέκτες τέτοιες ενέργειες.  Σε επικοινωνία μας με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, μας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σε κοινωνική συνάθροιση και ότι οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα για να ειρωνευτούν ότι ακριβώς εκπροσωπούν οι γκρίζοι λύκοι. Κοινώς ότι διαψεύδει και αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί τους. Κατόπιν τούτου αναμένουμε και την δημόσια τοποθέτηση του επί των συγκεκριμένων στοιχείων. Εάν αυτό δεν συμβεί, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ομόφωνα εισηγείται την διαγραφή του από μέλος του ΠΑΣΟΚ στην ΕΚΑΠ και τα αρμόδια όργανα του κόμματος. Ευελπιστούμε ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και σύντομα το θέμα θα λήξει με τις απαραίτητες εξηγήσεις του κ. Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, αποκηρύσσοντας τις πράξεις του αυτές και καταδικάζοντας κάθε τι ακραίο από οπού και εάν προέρχεται.

Να πούμε κλείνοντας πως ο περιφερειακός σύμβουλος που βρίσκεται στη Γερμανία αυτή την περίοδο και αναμένεται ν΄ αποστείλει και εγγράφως την απολογία του προκειμένου αυτή να συζητηθεί στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Ξάνθη.

Related posts

(video) – Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 κατά και 141 υπέρ

xanthipost

Η εξοικείωση των μαθητών με την καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ξάνθης, συνεχίζεται με επιτυχία

xanthipost

Ξάνθη : Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι  τρεις Ρομά που  είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή με πολλές ληστείες και απόπειρες κλοπών – Τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή για τον καθένα !

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ