xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το κλάδεμα των δέντρων ξεκίνησε η υπηρεσία πρασίνου

Επί ποδός βρίσκεται και το νέο του πόστο ο Θωμάς Ηλιάδης που ανέλαβε την υπηρεσία πρασίνου αφού ήδη ξεκίνησε εντατικά τις δουλειές που αφορούν στον τομέα προχωρώντας στο κλάδεμα των δέντρων ώστε και να ανανεωθούν και να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα κλαδιά.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κλαδέματος δέντρων από το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης, με σκοπό την ανανέωσή τους και την απομάκρυνση ξερών και επικίνδυνων κλαδιών. Η διαδικασία του κλαδέματος πραγματοποιείται σε δενδροστοιχίες, κοινόχρηστους χώρους, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία, πάρκα και άλση. Η κλάδευση συμβάλλει στον περιορισμό του ύψους και του όγκου των δένδρων, στην ανανέωση της βλάστησης και στην ενδυνάμωσή τους.

Οι εργασίες κλαδέματος θα συνεχιστούν έως και τον Απρίλιο σε όλο το εύρος του Δήμου Ξάνθης ενώ υπενθυμίζεται στους πολίτες που εντοπίζουν δένδρα με επικίνδυνα κλαδιά ότι μπορούν να το αναφέρουν στο Τμήμα Πρασίνου -2541068003- ή στη διαδικτυακή εφαρμογή «Βελτιώνω το Δήμο μου».

Related posts

(video) – Ξάνθη : Άσκηση ετοιμότητας πυρκαγιάς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

xanthipost

Απεργία ΓΣΕΕ – Απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών σωματείων και μαζικών φορέων του Νομού – Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα

xanthipost

Ξάνθη : Πιάστηκε μόνος του στη φάκα !  

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ