xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντικές επαφές του δημάρχου Μύκης  σε υπουργεία παρουσία των βουλευτών Ζεϊμπέκ και Γιαννακίδη

Κύκλο συναντήσεων με τα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών , του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είχαν οι Βουλευτές Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Στάθης Γιαννακίδης, μαζί με τον Δήμαρχο Μύκης ΚαπζάΤζεμήλ .

Θέματα που αφορούν στα υπουργεία εσωτερικών, υποδομών και αγροτικής ανάπτυξης είχαν την ευκαιρία να θέσουν ο δήμαρχος Μύκης και οι βουλευτές Ζεϊμπέκ και Γιαννακίδης στο κύκλο επαφών που είχαν στην Αθήνα.

Επαφές οι οποίες σαφώς και προωθούν ζητήματα του δήμου ο οποίος αξιοποιεί τη βοήθεια που μπορούν να του παρέχουν οι βουλευτές για τις σημαντικές αυτές συναντήσεις σε αντίθεση με το δήμο Ξάνθης βέβαια που περιμένει να τον επισκεφθούν οι υπουργοί στο δημαρχείο αντί να τους συναντήσει ο ίδιος στην Αθήνα.

Related posts

Ξάνθη: Αυτόφωρες συλλήψεις για ρύπανση – Τέλος στην ανεξέλεγκτη απόρριψη απορριμμάτων!

xanthipost

Δήμος Ξάνθης: Επίσκεψη Αντιδημάρχων στο Καζανλάκ – Στόχος η ενίσχυση της πολιτιστικής συνεργασίας

xanthipost

Μια δημιουργική περιβαλλοντική εξερεύνηση από τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ