Στην ακύρωση του πολυσυζητημένου διαγωνισμού που προκήρυξε ο δήμος Μύκης για την πλήρωση θέσεων προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την στελέχωση των κέντρων κοινότητας του δήμου προχώρησε το ΑΣΕΠ, ζητώντας την επανεξέταση της προκήρυξης στο θέμα της τουρκικής γλώσσας.
Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού ενημέρωσε τον δήμου Μύκης με επίσημη αλληλογραφία που είχε μαζί του κατά τις προηγούμενες ημέρες ότι προχωρά σε ακύρωση της προκήρυξης που είχε δημοσιοποιήσει ο τελευταίος για την πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ο δήμος Μύκης ζητώντας εξηγήσεις για την απόφαση αυτή του ΑΣΕΠ έλαβε την απάντηση ότι η προκήρυξη ακυρώθηκε για να επανεξεταστεί από το ίδιο το θέμα της πιστοποίησης της τουρκικής γλώσσας που αναφερόταν στην προκήρυξη.
Από την πλευρά πάντως του δήμου Μύκης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε πάρει την έγκριση του ΑΣΕΠ για το θέμα της πιστοποίησης της τουρκικής γλώσσας, το θέμα της προκήρυξης αναμένεται να τεθεί και πάλι σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε τελικά αυτή να εκδοθεί και να προχωρήσει.

