xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κανένα κρούσμα προς το παρόν στην περιοχή από τον ιό του δυτικού Νείλου

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει προς το παρόν στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον ιό του δυτικού Νείλου όπως επιβεβαιώνουν τα δείγματα που έστειλαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ τα νοσοκομεία της περιοχής.

Εφησυχαστικά είναι τα νέα για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αφού τα δείγματα που συγκέντρωσαν τα νοσοκομεία της περιοχής και στάλθηκαν προς εξέταση στο ΚΕΕΛΠΝΟ δεν επιβεβαίωσαν μέχρι στιγμής κανένα κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να επαναπαύονται αφού η πρόληψη είναι και εδώ κρίσιμη ως προς τους κινδύνους που ενέχει τσίμπημα τυχόν μολυσμένου κουνουπιού. Καλό θα είναι λοιπόν όλοι και κυρίως οι ηλικιωμένοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να ενημερωθούν για τα μέτρα προφύλαξης.

Related posts

Έκτακτη Ειδοποίηση Δήμος Τοπείρου: Περιορισμός χρήσης νερού σε Εξοχή & Τοξότες λόγω βλάβης στο Δίκτυο Ύδρευσης

xanthipost

(video) – Μάνδρα Ξάνθης :   «Χόρεψέ με, πατέρα» –  Ένα κάλεσμα αγάπης..  ένα άγγιγμα ψυχής… μια επίκληση..  μια προσευχή.. μια γιορτή!

xanthipost

Ξάνθη : Πιάστηκε στα «πράσα» να πετά απόβλητα – Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού  – Κατασχέθηκε το όχημα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ