xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μ. ΣΔΡΕΒΑΝΟΣ: Συγκεκριμένη η διαδικασία διακανονισμού των οφειλών στην ΔΕΥΑΞ

Η διαδικασία που ακολουθεί η ΔΕΥΑΞ στο θέμα του διακανονισμού είναι συγκεκριμένη και δεν μπορεί να παρακαμφθεί.

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της επιχείρησης Μαρίνος Σδρέβανος ερωτώμενος από το Κανάλι 6 μετά την καταγγελία συμπολίτη μας του οποίου κόπηκε η υδροδότηση καθώς η επιχείρηση δεν δεχόταν τον διακανονισμό στον οποίο μπορούσε να ανταποκριθεί.

Τα χρέη συμπολιτών μας προς την ΔΕΥΑΞ που οδηγούν σε διακοπή της υδροδότησης, ιδιαίτερα οικογενειών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού όπως οι μακροχρόνια άνεργοι ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία δημότη την Δευτέρα στο Κανάλι 6.

Ερωτώμενος για το θέμα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος σημείωσε πως η διαδικασία που ακολουθεί στο θέμα των διακανονισμών είναι συγκεκριμένη και δεν μπορεί να παρεκκλίνει από τη νόμιμη οδό.

Πάντως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το Κανάλι 6 η επιχείρηση επικοινώνησε με τον συμπολίτη μας προκειμένου να βρεθεί μια λύση ώστε η οικογένεια να έχει και πάλι στο σπίτι της το πολύτιμο αυτό αγαθό.

Related posts

Τραγωδία στην Ξάνθη: Απαγχονισμένος βρέθηκε 24χρονος φοιτητής

Xanthipost

Κομοτηνή – Ξάνθη: Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες – Είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στην Αττική στις 31 Αυγούστου

Xanthipost

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Αβδήρων

Xanthipost

Leave a Comment