xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ: Χρησιμοποιεί τη θέση του για ικανοποίηση προσωπικών πολιτικών συμφερόντων

Σκληρή απάντηση στον Κώστα Ζαγναφέρη αναφορικά με την μη παρουσία του στην υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με τη Βουλγαρία για την Σιδηροδρομική Εγνατία δίνει ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης κατηγορώντας τον αντιπεριφερειάρχη ότι χρησιμοποιεί τον θεσμικό του ρόλο για ικανοποίηση πολιτικών προσωπικών συμφερόντων.

Συνεχίζεται η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη με αιχμή την σιδηροδρομική Εγνατία με τη σκυτάλη αυτή τη φορά να περνά στον Στάθη Γιαννακίδη ο οποίος κατηγορεί τον κύριο Ζαγναφέρη για ανυπαρξία, ικανοποίηση προσωπικών πολιτικών συμφερόντων και ψεύδη.

Σε ότι αφορά τώρα στην σιδηροδρομική Εγνατία και τους ισχυρισμούς του κυρίου Ζαγναφέρη και της ΝΟΔΕ  ότι είναι ένα έργο μόνο στα λόγια ο κύριος Γιαννακίδης αφού υπενθυμίζει τη απόφαση για δημιουργία φορέα από τις δύο χώρες για την υλοποίηση του έργου σημειώνει. Κλείνοντας ο κύριος Γιαννακίδης κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να μην εκτοξεύει πυροτεχνήματα αλλά να ασκήσει σοβαρή αντιπολιτευτική πολιτική και να μην παίζει επικίνδυνα παιχνίδια σε ότι αφορά στις σχέσεις μας με τις γειτονικές χώρες.

Related posts

Σοκ στον Τοπείρο: Πρώην αυτοδιοικητικός νεκρός από κυνηγετικό όπλο

xanthipost

Επιστρέφει η Ναυτική Εβδομάδα στο Πόρτο Λάγος – Ένα ταξίδι στη ναυτική παράδοση της Ελλάδας

xanthipost

Ξάνθη: Τρία χρόνια μετά τον νόμο για τα αδέσποτα και τίποτα δεν έχει αλλάξει !

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ