xanthipost.gr
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση  του εκπλειστηριασμού ακίνητου της ΕΑΠΑΞ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση του εκπλειστηριασμού του ακινήτου της ΕΑΠΑΞ σε τιμή πολύ κάτω από την αξία αγοράς του ένα θέμα που φέρνει στο σώμα σύσσωμη η αντιπολίτευση και τέσσερις σύμβουλοι της συμπολίτευσης.

Τη συζήτηση άνοιξε το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα το Κανάλι 6 για τον εκπλειστηριασμό ακινήτου της ΕΑΠΑΞ σε τιμή πολύ κάτω από αυτή της αγοράς του λόγω  μη εξυπηρέτησης του δανείου, ένα θέμα που φέρνει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο η αντιπολίτευση και τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Δημαρχόπουλου.

Να σημειώσουμε ότι το αίτημα για συζήτηση του θέματος που θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου υπογράφουν οι σύμβουλοι των παρατάξεων των Μανώλη Φανουράκη, Σαμπάν Μπαντάκ, Νίκου Ανταμπούφη, Ιπποκράτη Καμαρίδη, Σωτήρη Τσιακίρογλου, Γιώργου Κολλάρου καθώς και οι σύμβουλοι της παράταξης Δημαρχόπουλου, Μανώλης Τσέπελης, Αλέκος Κυριακίδης, Ειρήνη Πυρνάρη και Μπογιάρ Αχμέτ Σελαϊντίν.

Related posts

Διαρρηγνύει τα ιμάτιά του επικεφαλής αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης για ένα σχόλιο στον τοπικό τύπο που του πάτησε δυνατά τον «κάλο»!

xanthipost

Ξάνθη : Καυγάς  μεταξύ Αντιδημάρχων στο κέντρο της πόλης  το πρωί της Πέμπτης – Βγήκαν οι πολίτες στα μπαλκόνια!

xanthipost

(video) – Δικαίωση Σπύρου Τσιλιγγίρη  η  επαναλειτουργία  της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης !  

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ