xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 18ου πανελλήνιου συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο το απόγευμα οι εργασίες του 18ου πανελληνίου συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων που έγινε στην Ξάνθη παρουσία της προέδρου του Κεντρικού Λυκείυ αλλά και πλήθος καθηγητών με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τον πολιτισμό και την παράδοση.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 18ου πενελληνίου συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων που φέτος φιλοξένησε η Ξάνθη. Ένα συνέδριο που έρχεται ως επιστέγασμα της σημαντικής δουλειάς που κάνει το Λύκειο για την συνέχιση της παράδοσης και του πολιτισμού της χώρας επί δεκαετίες ολόκληρες.

Τη σκυτάλη για την επόμενη διοργάνωση του συνεδρίου πήρε από τα χέρια της κυρίας Στάντζιου η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου Μαρία Σπανού. Από την πλευρά της η κυρία Σπανού σημείωσε τη σημασία που έχει η διοργάνωση αυτή τόσο για την περιοχή όσο και για ολόκληρη την λυκειακή οικογένεια.

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου τιμήθηκε και ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ, τον σκηνοθέτη του λυκείου όπως τον χαρακτήρισε η κυρία Στάντζιου, στον οποίο παρέδωσε αντίγραφο της Θρακιώτικης πόρπης. Φυσικά την παράσταση έκλεψαν για άλλη μια φορά τα χορευτικά του Λυκείου Ελληνίδων που πλαισίωσαν την όλη εκδήλωση με τους ήχους και τα βήματα της παράδοσης.

Related posts

Ξεκάθαρη Απάντηση για τα Μειονοτικά Σχολεία: Η Αλήθεια για τις Αναστολές σε Ξάνθη και Θράκη

Xanthipost

Συναγερμός στο Σαμακώβ Ξάνθης: Ανεξέλεγκτες εκσκαφές και φόβοι για υποχώρηση εδάφους στην οδό Παναγίας

Xanthipost

Διακοπή υδροδότησης αύριο Τετάρτη στο παραλιακό μέτωπο Αβδήρων – Μάνδρας

Xanthipost

Leave a Comment