xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η Συζήτηση για το ακίνητο της ΕΑΠΑΞ άφησε έκθετη τη δημοτική παράταξη»

Μπορεί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να επέλεξε να βάλει τελευταίο προς συζήτηση το θέμα του εκπλειστηριασμού του ακινήτου της ΕΑΠΑΞ αυτό όμως δεν εμπόδισε το σώμα να προχωρήσει σε μια θερμή συζήτηση με πολύτιμα συμπεράσματα όπως δηλώνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλης Φανουράκης.

Η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για τον εκπλειστηριασμό του ακινήτου της ΕΑΠΑΞ άφησε έκθετη την δημοτική αρχή αλλά και την ΔΕΥΑΞ τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Μανώλης Φανουράκης.

Βέβαια όπως πολύ σωστά τονίζει ο κύριος Φανουράκης το πρόβλημα δεν είναι μόνο το ακίνητο αλλά η ίδια η ΕΑΠΑΞ και η αρρωστημένη κατάσταση της εκκαθάρισης που διαιωνίζεται. Μπορεί λοιπόν το ιστορικό αυτό ακίνητο να έφυγε από τα χέρια του δήμου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας ωστόσο οι τριγμοί από την εξέλιξη αυτή όπως και συνολικά για την αμαρτωλή ΕΑΠΑΞ συνεχίζονται.

Related posts

(video) – Απίστευτο! Η Ορφανίδη από Ξάνθη έγραψε ιστορία στα 200μ. – Κι όμως, το ρεκόρ της δεν μετράει!

xanthipost

Αναβολή λόγω καιρού για τον νανοδορυφόρο του ΔΠΘ – Δείτε live την εκτόξευσή του από τις ΗΠΑ

xanthipost

Κωνσταντίνος Μαγνήσαλης: Απώλεια για την Εμπορική Λέσχη Ξάνθης και την τοπική κοινωνία

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ