Επικεφαλής της επιτροπής που τοπικά θα συγκροτηθεί από τους εκπροσώπους των υποψήφιων αρχηγών στην Κεντροαριστερά στις επικείμενες εκλογές που θα γίνουν έχει τεθεί ο πρώην δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης ο οποίος διαπιστώνει ότι οι τεχνικές διαδικασίες για την εκλογή νέου επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.
Με γρήγορους ρυθμούς προετοιμάζεται ο χώρος της Κεντροαριστεράς για την εκλογή του νέου επικεφαλής του χώρου. Πάντως σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής εκλογικής επιτροπής, Βασίλη Τσολακίδη, οι εκλογές πιθανότατα θα μετατεθούν μερικές ημέρες για να μπορέσουν όλα να είναι έτοιμα χωρίς προβλήματα και αντιπαραθέσεις, με το μεγάλο στοίχημα πάντως της προσπάθειας να είναι η συμμετοχή του κόσμου.
Αξίζει να θυμίσουμε ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που θα κληθεί να συσπειρώσει και να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς στην χώρα μας θα γίνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και η επαναληπτική, αν χρειαστεί, στις 12 Νοεμβρίου.
Οι δέκα υποψήφιο για την προεδρία είναι οι: Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ραγκούσης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Δημήτρης Τζιώτης και Απόστολος Πόντας.

