xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (28-2-2018) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 24χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στο ύψος της Νέας Καρβάλης, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο διακινητής συνελήφθη άμεσα, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Related posts

Ξεκάθαρη Απάντηση για τα Μειονοτικά Σχολεία: Η Αλήθεια για τις Αναστολές σε Ξάνθη και Θράκη

Xanthipost

Συναγερμός στο Σαμακώβ Ξάνθης: Ανεξέλεγκτες εκσκαφές και φόβοι για υποχώρηση εδάφους στην οδό Παναγίας

Xanthipost

Διακοπή υδροδότησης αύριο Τετάρτη στο παραλιακό μέτωπο Αβδήρων – Μάνδρας

Xanthipost

Leave a Comment