xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Η Προετοιμασία για την τουριστική προβολή της ΠΑΜΘ απέδωσε»

Η προετοιμασία που έγινε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την τουριστική προβολή της περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης φαίνεται να αποδίδει πλέον, κάτι που φαίνεται στην αύξηση της επισκεψιμότητας των πόλων έλξης αυτής, σύμφωνα με τον πρώην θεματικό αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θεματικές εκθέσεις τόσο στα Βαλκάνια όσο και πανευρωπαϊκά, οι επαφές με τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού και γενικότερα οι δράσεις που αναλήφθηκαν κατά τους προηγούμενους μήνες βρίσκονται, κατά τον πρώην αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, πίσω από την αύξηση που παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι η τουριστική επισκεψιμότητα στους τουριστικούς προορισμούς της περιφέρειάς μας. Η επίτευξη των στόχων που τέθηκαν φαίνεται μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Αντωνιάδη, να διευρύνει και τους στόχους της περιφερειακής αρχής για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μπορεί το τουριστικό προϊόν να μην ήταν παραδοσιακά το δυνατό «χαρτί» της περιφέρειας ΑΜΘ όμως λίγο η κρίση που έπληξε ζωτικούς τομείς της τοπικής οικονομίας, λίγο τα ανοίγματα που έχουν γίνει σε γειτονικές βαλκανικές χώρες και όχι μόνο, δείχνουν να δημιουργούν σιγά – σιγά και χρόνο με τον χρόνο την αναγκαία δυναμική ώστε να μπορέσει και ο τουρισμός να συμβάλλει στην οικονομική ανάκαμψη μιας από τις λιγότερες ανεπτυγμένες περιφέρειες τόσο της χώρας όσο και της Ε.Ε.

Related posts

Τραγωδία στην Ξάνθη: 38χρονος πέθανε ξαφνικά σε διαμέρισμα – Άγνωστα τα αίτια του θανάτου

xanthipost

(video) – “Ανατολικά του Νέστου” : Η «Γηραιά Κυρία» καθήλωσε το κοινό στην πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας

xanthipost

(video) – Οι μικροί πρωταγωνιστές της παράδοσης έκλεψαν τις καρδιές στη Μάνδρα Ξάνθης – Όταν οι μικροί χορευτές γράφουν ιστορία στην παράδοση!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ