xanthipost.gr
ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όταν το «μου» γίνεται «μας», τότε η αγκαλιά χωραει όλο τον κόσμο! ένα βιβλίο κατά των «νταήδων» και του σχολικού εκφοβισμού

Ένα βιβλίο κατά των «νταήδων» και του σχολικού εκφοβισμού, ένα βιβλίο που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή κάθε γονέα και κάθε παιδιού, έγραψε ένας συμπολίτης μας, ο Τάσος Κωνσταντινίδης.  Ένα βιβλίο πολύτιμο, γεμάτο με πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες ιστορίες με στόχο να πείσει τους αναγνώστες του ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει κανείς αμέτοχος στο θέμα του σχολικού εκφοβισμού.

Ο Τάσος Κωνσταντινίδης Υπαξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος στην πόλη της Ξάνθης, κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο: «Δύο διαφορετικές μέρες», ένα βιβλίο κατά των «νταήδων». Το βιβλίο μιλάει για τον σχολικό εκφοβισμό και για όλα αυτά που βιώνει ένα παιδί που δυστυχώς δεν μπορεί να τα εκφράσει με λόγια. «Όταν το ΜΟΥ γίνεται ΜΑΣ, τότε η αγκαλιά χωράει όλο τον κόσμο!» είναι το ηχηρό μήνυμα του βιβλίου και ο κ. Κωνσταντινίδης θέλει να ακουστεί αυτό το μήνυμα  όσο πιο δυνατά και όσο πιο μακριά γίνεται.

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει τη Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Λυκείου Ελληνίδων της Ξάνθης. Αξίζει να τονιστεί ότι το βιβλίο δεν κυκλοφορεί με σκοπό το όφελος του συγγραφέα αλλά όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται στο Εργαστήρι ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Γενισεας Ξάνθης . Τέλος το βιβλίο αυτό ο συγγραφέας το αφιερώνει στην σύζυγό του και τα τρία παιδιά του που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι πάντα δίπλα του και τον βοηθούν να κάνει πραγματικότητα ό, τι δεν μπορεί.

Related posts

Περπάτησαν στα μονοπάτια της λογοτεχνίας  στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Ξάνθης με την   Κινητή Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης !

xanthipost

Από τις σπηλιές στο TikTok – To νέο βιβλίο του Γιώργου Μαυρίδη

xanthipost

Άβδηρα Ξάνθης : Χειμερινό ωράριο λειτουργίας για τους αρχαιολογικούς χώρους !

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ