xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταποίηση και τουρισμός στην κορυφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος

Η σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον δευτερογενή καθώς επίσης και ο τουρισμός φαίνεται πως βρίσκονται στην πρώτη λίστα του επενδυτικού ενδιαφέροντος όπως τόνισε μιλώντας στο ραδιοσταθμό στο Κόκκινο ο υφυπουργός οικονομίας και ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Μεταποίηση, τουρισμός και εξαγωγές φαίνεται πως εστιάζουν το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες δέχθηκαν και το μεγάλο βάρος της κρίσης, αξιοποιώντας το εργαλείο του ΕΣΠΑ.

Μάλιστα όπως τόνισε ο κύριος Γιαννακίδης η έξοδος από τα μνημόνια σε συνδυασμό με τη ρύθμιση του δημόσιου χρέους δημιουργούν έναν καθαρό διάδρομο προκειμένου να χαραχθεί η αυτόνομη και ρεαλιστική στρατηγική για την ανάπτυξη και με την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων και με την διόρθωση της ζημιάς που έγινε τα προηγούμενα χρόνια.

Related posts

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Τοπείρου για το Έτος 2025-2026: Από 10 έως 31 Μαΐου

xanthipost

Χριστόδουλος Τοψίδης: Υπέρ της μεταρρύθμισης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Στόχος η καινοτόμα και ισότιμη ανάπτυξη των Περιφερειών

xanthipost

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης 2025-2026 – Πώς να κάνετε αίτηση και ποια δικαιολογητικά χρειάζονται

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ