xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ: «Σκοτώνοντας» μύγες, στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης

Μ. ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ: Οι ένοπλες δυνάμεις έτοιμες να αποτρέψουν κάθε ενέργεια που θίγει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Με την επίσκεψη στον Έβρο ολοκληρώθηκε η παρουσία της υφυπουργού εθνικής άμυνας Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά στη Θράκη, μια επίσκεψη που έγινε η αφορμή για σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και ΣΥΡΙΖΑ.

Την διαβεβαίωση ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αποτρέψουν κάθε ενέργεια που θα θίγει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα έδωσε από τον Έβρο η υφυπουργός εθνικής άμυνας κυρία Κόλλια Τσαρουχά που βρέθηκε στην περιοχή στα πλαίσια τριήμερης επίσκεψής της στη Θράκη. Αναφερόμενη εξάλλου στα αναδρομικά των ενστόλων η υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι πολύ πριν από τα Χριστούγεννα το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί.

Ωστόσο η επίσκεψη της υφυπουργού στη Θράκη και ειδικότερα στο νομό Ξάνθης έγινε αφορμή για σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ αντιπεριφερειάρχη και νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Το έναυσμα ήταν η ανάρτηση του Κώστα Ζαγναφέρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου δικαιολόγησε την μη παρουσία του στο γεύμα που δόθηκε από τον διοικητή του Δ’ΣΣ Στρατού προς τιμήν της κυρίας Τσαρουχά. Ειδικότερα ο κύριος Ζαγναφέρης στην ανάρτηση με τίτλο όλα έχουν κάποια όρια έγραψε:

Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: Όλα έχουν κάποιο όριο

Θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Δ’ΣΣ για την ευγενική πρόσκλησή του σε γεύμα με την Υφυπουργό Άμυνας. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να μην παραστώ σ αυτό, μιας και η Υφυπουργός πιστή στο αυταρχικό δόγμα διακυβέρνησης των συριζανελ θεώρησε σωστό να μην συναντηθεί με τις εκλεγμένες αρχές του τόπου. Η ακριτική Ξάνθη έχει πολλά προβλήματα τα οποία δεν λύνονται ούτε με φιέστες, ούτε με γεύματα, αλλά με θέληση και σκληρή δουλειά. Όλοι μας εδώ δίνουμε καθημερινή μάχη μαζί με τους πολίτες της Ξάνθης και της Περιφέρειας για το καλό αυτού του πολύπαθου τόπου και σίγουρα δεν είμαστε εδώ για τουρισμό.

ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ: «Σκοτώνοντας» μύγες, στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης

Το γάντι σήκωσε όπως ήταν φυσικό η νομαρχιακή επιτροπή η οποία με μια σκληρή απάντηση σημειώνει πως ο Κ. Ζαγναφέρης αγνοεί τους εκλεγμένους βουλευτές και αναγνωρίζει κυρίως τον πρώην Υπουργό Αλ. Κοντό, τον οποίο “φωτογραφίζει” μεν χωρίς να κατονομάζει δε, στην ανάρτηση στο Xanthileft με τίτλο Σκοτώνοντας» μύγες, στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης η οποία αναφέρει:

Ο κ. Ζαγναφέρης που θυμήθηκε να το παίξει θεσμικός θα πρέπει να μας πει πότε λειτούργησε θεσμικά απέναντι στο κυβερνόν κόμμα και πότε απευθύνθηκε σε αυτό, για τα προβλήματα της περιοχής.  Όπως όλη η ΝΔ που φροντίζει να παραλείπει την κυβέρνηση και τους τρεις βουλευτές της Ξάνθης,συστηματικά. Μία τακτική που ακολουθεί και ο δήμαρχος της Ξάνθης, κρύβοντας την ανυπαρξία του πίσω από το αντιπολιτευτικό του μένος.

Ο κ. Ζαγναφέρης στις εκδηλώσεις του προσκαλεί και προσφωνεί πρώτα τους πρώην βουλευτές και εκτός πρωτοκόλλου πρόσωπα και τελευταίους τους εν ενεργεία εκπροσώπους του λαού που ψηφίστηκαν και εκλέχθηκαν από τους πολίτες του τόπου μας. Συνήθως φροντίζει να κάνει και αγιογραφίες του «πρώην υπουργού μας» όταν οι εκδηλώσεις έχουν σημαντικό κοινό, όπως στην καλοκαιρινή συναυλία του Ξαρχάκου ενώπιον χιλιάδων θεατών, όπου αγνόησε πλήρως τους κυβερνητικούς. Ξέρουμε ότι δυσφορούν που μας βλέπουν, «οι νόμιμοι ιδιοκτήτες του τόπου», αλλά οφείλουν να το χωνέψουν μετά από 3,5 χρόνια, ότι ο λαός τους έστειλε  στο σπίτι τους.

Η αγωνία της πολιτικής τους επιβίωσης είναι έκδηλη. Για «αντάρτης» τελικά δεν έκανε. Ας αρκεστεί στην «πολιτική» του διαδικτύου και ας προετοιμαστεί για την κρίση από τους πολίτες της Ξάνθης για το μεγάλο(!) του έργο που δεν είδαμε καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Related posts

Ξάνθη : Θα «λιώσουμε» σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη – Βροχές θα εκδηλωθούν το Σάββατο

xanthipost

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψε ο Διομήδης Ξάνθης από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 του Βόρειου Όμιλου

xanthipost

ΠΕ Ξάνθης: Προκήρυξη 1500 θέσεων για τη δραστηριοποίηση παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ