xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θετικό βήμα η χρήση του φυσικού αερίου και στην περιφέρεια που πρέπει να στηριχτεί από όλους λέει ο Φώτης Καραλιδης

Μακριά είναι η διαδρομή για την χρήση του φυσικού αερίου και την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπως υπενθυμίζει ο επικεφαλής της παράταξης Κοινωνική Συμμαχία Φώτης Καραλίδης με αφορμή την ημερίδα που έγινε για τον λόγο αυτό στην Ξάνθη σημειώνοντας ωστόσο πως είναι ένα θετικό βήμα που πρέπει να στηριχθεί από όλους.

Η Τρίτη ημερίδα είναι αυτή που έγινε στην Ξάνθη για την αστική χρήση του φυσικού αερίου και για την περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπενθυμίζει ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συμμαχίας Φώτης Καραλίδης ο οποίος αν και κάνει λόγο για καθυστερήσεις ωστόσο το θεωρεί θετικό βήμα. Ωστόσο τα αποτελέσματα θα τα δει η περιοχή, καλώς εχόντων βεβαίως των πραγμάτων μέσα στο 2020 ενώ όλο το δίκτυο  υποδομών θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως το 2023.

Συνολικά 60 χιλιάδες νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια θα «θερμάνει» το φυσικό αέριο, σε ολόκληρη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του έργου δικτύου φυσικού αερίου σε έξι πόλεις, τις έδρες δηλαδή των νομών της περιφέρειας και της Ορεστιάδας στον Έβρο. Το δίκτυο θα συνδέεται άμεσα μόλις ολοκληρώνεται τμήμα του έργου και οι χρήστες δεν θα επιβαρυνθούν τέλη σύνδεσης, καθώς αυτό περιλαμβάνεται στο σχετικό επενδυτικό πρόγραμμα.

Related posts

Γέφυρα Νέστου : Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα λόγω έργων – Η κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα θα γίνεται με εργοταξιακή σήμανση και στένωση της οδού

xanthipost

Έρχεται καυτό διήμερο με θερμοκρασίες – ρεκόρ σε όλη τη χώρα

xanthipost

(video) – Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει τους αθλητές του ΑΠΟΦΚΑ για τις επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ