Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός σύλλογος Πυροσβεστών Νομού Ξάνθης την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 18:30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο , ανεβάζουν την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο ‘Παράσταση με το ζόρι’ , του Χριστόφορου Μαλικιώση. Πρωταγωνιστές είναι ο δάσκαλος και οι μαθητές/τριες της πέπμτης τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου. Να τονίσουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους αλλά όσοι όμως επιθυμούν μπορούν να συνδράμουν οικονομικά για τη θεραπεία της μικρής Χρυσοβαλάντους.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου πυροσβεστών Ν. Ξάνθης κ. Τάσος Κωνσταντινίδης, καλεί τους συμπολίτες να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση και να απολαύσουν τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου και εφόσον κάποιοι επιθυμούν μπορούν να βοηθήσουν την μικρή Χρυσοβαλάντω, αγοράζοντας ένα δελτίο οικονομικής ενίσχυσης του 1 ευρώ κατά την είσοδο στο θέατρο.
Ο κ. Κωνσταντινίδης γνωστοποίησε επίσης ότι η ανταπόκριση των παιδιών της Ξάνθης στο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που διοργάνωσε ο σύλλογος, ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ τα έργα τους θα εκτεθούν στην εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη στο Δημοτικό Αμφιθέατρο.
Εντωμεταξύ ο κ. Κωνσταντινίδης υποστήριξε ότι νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος που πολλά παιδιά όχι μόνο από την περιοχή του Νομού Ξάνθης αλλά και από γειτονικούς νομούς αλλά και από σχολεία από την μακρινή Κέρκυρα έστειλαν τις δημιουργίες τους και μαζί με τις ζωγραφιές ενώ οι τρεις καλύτεροι δημιουργοί θα βραβευθούν και θα τιμηθούν όλοι σε ειδική εκδήλωση στο Σπίτι του Μ.Χατζιδάκι στις 20 Δεκεμβρίου.