xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέοι από την Αθήνα επισκέφτηκαν  το ακριτικό Ορμένιο και  τραγούδησαν και χόρεψαν με τους κατοίκους

Περισσότερα από 60 άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας, μέλη ενός συλλόγου από την Αθήνα, που με δικά τους έξοδα ταξιδεύουν γιορτινές ημέρες σε ακριτικές περιοχές κυρίως της Θράκης και τραγουδούν τα κάλαντα και άλλα τραγούδια στους κατοίκους χωριών, επισκέφθηκαν και το Ορμένιο.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους του ακριτικού Ορμενίου το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως μετέδωσε το evros news.gr επισκέπτες απ’ την Αθήνα, μέλη συλλόγου, επισκέφτηκαν το ακριτικό Ορμένιο, τραγούδησαν και χόρεψαν και γέμισαν με χαρά και κέφι τους κατοίκους της  περιοχής.

Στην πλατεία του χωριού αλλά και σε καφενεία και δρόμους, έγινα όλοι μία παρέα μαζί με  τους κατοίκους του Ορμένιου, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με  αυτή την ευχάριστη έκπληξη. Τους ευχαρίστησαν και τους ενημέρωσαν  για το χωριό τους και την ιστορία του.

Όλοι μαζί τραγούδησαν κάλαντα, αντάλλαξαν ευχές και χόρεψαν. Οι επισκέπτες από την Αθήνα συνεχίζουν την διαδρομή τους στην Θράκη και τον Έβρο και μετά το Ορμένιο το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει, επισκέψεις στους Μεταξάδες και στο Δέρειο.

Related posts

Ξάνθη: Αυτόφωρες συλλήψεις για ρύπανση – Τέλος στην ανεξέλεγκτη απόρριψη απορριμμάτων!

xanthipost

Δήμος Ξάνθης: Επίσκεψη Αντιδημάρχων στο Καζανλάκ – Στόχος η ενίσχυση της πολιτιστικής συνεργασίας

xanthipost

Μια δημιουργική περιβαλλοντική εξερεύνηση από τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ